Maria Jesús Marin Rodriguez

 

Tècnica auxiliar d'infermeria (1985). Educadora en diabetis

 

Especialitzada en educació diabetològica des de l'any 1990, s'ha dedicat des de llavors a aquest àmbit, formant part de diversos equips endocrins a Barcelona, a la Clínica Diagonal, la Sagrada Família i al Centre Mèdic Teknon.

 

Ha coordinat assajos clínics multicèntrics de recerca en diabetis i risc cardiovascular. Ha organitzat diversos tallers pràctics en pacients amb diabetis tipus 1 i xerrades per a infermeres. Ha estat ponent en vàries jornades d'actualització sobre diabetis a centres de primària a Barcelona. 

 

Realitza una formació continuada amb assistència a cursos i congressos i organitzant activitats grupals per a pacients diabètics. Especialitzada en la detecció de complicacions en la diabetis, sent la responsable de la realització del programa d'screening preventiu de detecció de complicacions de forma anual a tots els nostres pacients diabètics. 

 

Amb una gran experiència, carisma i humanitat, és la coordinadora de tota l'activitat assistencial al nostre centre, essent l'enllaç indispensable entre pacients i professionals i la persona de referència per als nostres pacients. 

Organitzem TALLERS I SESSIONS GRUPALS per a pacients diabètics

 

Realitzem les següents PROVES DIAGNÒSTIQUES al nostre centre: 

 

 

-Pack de complicacions diabètiques (anual)

Inclou anamnesi dirigida a complicacions en el pacient diabetic, inspecció de peus i realització de Proves de sensibilitat als peus, electrocardiograma i índex Turmell-braç (ITB) 

 

-Monitorització contínua de Tensió Arterial (Holter TA) 24 hores