Inés Galtier

 

Llicenciada en Comunicació, Universitat Sorbonne, 1996-París.

Al 2009, va desenvolupar el mètode Color Balance, cercant tècniques per regular l'estat d'ànim i gestionar l'estrès.

Va enfocar el seu estudi en l'impacte de la llum i les seves tonalitats sobre les emocions i l'efecte que produeien els exercicis de visualització de certs colors amb hipnosi. Aquest mètode ha resultat ser molt efectiu i amb resultats sorprenents en nens i adolescents.

Va estudiar les tècniques de Mindfulness a la Association pour le Développement de Mindfulness a Toulouse, la Teràpia de Memòries Prenatals del Dr Claude Imbert a París i és assessora en PNL especialitzada en hipnosi eriksoniana.

El mètode Color Balance és una eina única per regular l'estrès, l'ansietat, la frustració, la irritabilitat...emocions que juguen un paper important en les malalties i especialment en les patologies del sistema endocrí. El reconeixement de les emocions és fonamental per regular l'estrès. Identificar el què ens passa és el primer pas per a conseguir canvis en l'estat físic i anímic.

Gràcies a aquest mètode s'aconsegueix ràpidament un estat de relaxació física i mental, permetent una major concentració, rendiment, una comunicació de qualitat i millores en la salut, entre altres efectes positius. Les seqüències de colors visualitzades a travès del mètode poden ser utilitzades sempre que es necessiti, sense l'ajut de ningú, al llarg del dia. 

Pots trobar més informació sobre aquest tractament en aquest enllaç.