Dra Dolors Vila Alsina

 

 

Llicenciada en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 1988. Docent a la Universitat Pompeu Fabra 2005/2009 en matèria de Salut Laboral

 

S'ha format i dedicat a l'exercici de la Dietètica i Nutrició des de l'any 2010, cursant els Masters de Dietètica i Nutrició (2015) i el Master en Nutrició a l'Universitat Europea (2017). Té consulta pròpia des de l'any 2010.

 

Gaudeix d'una llarga experiència en dietes per a perdre pes. Està especialitzada en coaching nutricional i tractament micronutricional de les patologies, especialment les de caire digestiu i autoimmunitari. Realitza dietes proteiques (EssentialDiet). Té llarga experiència en el tractament complementari amb Mesoteràpia

 

Té un elevat nivell de connexió amb el pacient, entenent des del primer moment quines són les seves necessitats, adaptant-se a ell en tot moment i obtenint uns molts bons resultats a mig i llarg plaç. La caracteritza el seu entuasiasme contagiós, i l'alt grau de satisfacció i fidelitat que genera entre els seus pacients.

 

 

El nostre equip de Dietètica i Nutrició dissenya dietes personalitzades, mai prefabricades. Realitzem dietes de tot tipus, variades segons cada pacient, sempre equilibrades i amb control mèdic, amb l'objectiu de menjar bé i prevenir o tractar problemes de salut ja existents. 

 

Durant la primera visita, realitzarem la teva història clínica, revisant les malalties, analítiques, antecedents familiars, medicació. Aprofundirem en el teu estil de vida, tipus de feina, activitat física, horaris i altres aspectes d'interès. 

 

Després passarem a parlar de la teva alimentació actual, revisant què sols menjar i detectant així els principals punts per a millorar la teva dieta. Valorarem la teva composició corporal mitjançant la impedanciomentria. 

En funció de les teves necessitats, plantejarem els objectius a curt i llarg plaç dibuixant el camí terapèutic a seguir. Com a tractament complementari, realitzem sessions de mesoteràpia

 

En els casos d'obesitat i sobrepes, de vegades caldrà només un tractament i reorganització dietètica i pauta d'exercici. Altres vegades caldrà afegir medicació i en algunes ocasions col.locació d'un baló gàstric o cirurgia bariàtrica en els casos més extrems. El nostre equip mèdic-dietètic treballa conjuntament en sessions setmanals per valorar quina és la millor estratègia a seguir en cada pacient.