Dr Javier Osorio Aguilar

 

Llicenciat en Medicina i especialista en Cirurgia General. S'ha especialitzat en la cirurgia de l'obesitat i de la diabetis, i compta amb una àmplia experiència en aquest camp, amb més de 1000 pacients operats des de 2003.

 

Té, a més, dilatada experiència en  cirurgia laparoscòpica de múltiples patologies benignes i malignes, com la ressecció de vesícula biliar, cirurgia del reflux gastroesofàgic i hèrnia d'hiatus, la patologia tumoral gàstrica i de colon, la diverticulitis i valoració i tractament de patologia abdominal urgent

 

Actualment compagina la seva activitat quirúrgica a l'Hospital Universitari de Bellvitge amb la clínica privada (Dexeus i Delfos), a més d'impartir cursos de forma habitual a cirurgians bariàtrics d'altres països. 

 

És membre actiu de la Societat Espanyola de la Cirurgia de l'Obesitat (SECO) i de la International Federation for the Surgery of Obesity (IFSO). Va ser president de la Societat Catalana d'Endoscòpia Mèdico-Quirúrgica de 2015 a 2019, instaurant cursos universitaris de laparoscòpia i endoscòpia. 

 

https://drosorioaguilar.es/cirugia-laparoscopica/