Entrevista de Ràdio

 

La Dra Cristina Claret va ser entrevistada en directe el passat 2 de juliol a la cadena de Madrid Libertad FM, al programa "Enfermedades Raras", on va parlar sobre la malaltia de Hashimoto. 

Ponència a Centre Mèdic Teknon

La Dra Cristina Claret va participar a la 2ª Jornada en atenció multidisciplinar del pacient oncològic amb una ponència sobre vitamina D i càncer, que es va celebrar al Centre Mèdic Teknon el passat 25 de gener.

 

Diferents especialistes es van reunir per treballar conjuntament en la millora del tractament dels pacients amb càncer, malaltia d'alta complexitat i que requereix sempre un abordatge multidisciplinar.

Nova consulta a Barcelona

Aquest mes de setembre hem obert un segon espai al Centre Mèdic Calàbria (C/Calàbria 241), on realitzem totes les proves complementàries: ecografies i punciones tiroidals, holters de tensió arterial i revisions de complicacions diabètiques.

 

També hem ampliat les hores de consulta tant d'Endocrinologia com de Dietètica i Nutrició i hi organitzem tallers educatius per pacients amb diabetis i obesitat

 

Sistema de monitorització contínua de glucosa "Freestyle Libre"

Disposem dels aparells de monitorització contínua de glucosa "Freestyle Libre". A tots aquells pacients amb DM tipus 1 o tipus 2 que ho sol.licitin per millorar i optimitzar el seu control els hi col.loquem durant 15 dies de forma gratuïta 

 

https://www.freestylelibre.es/

Nou servei d'atenció al pacient diabètic: "Prevenció de complicacions diabètiques"

L'objectiu d'aquest servei és tenir tots els pacients al dia en l'screening de complicacions diabètiques. El pack de prevenció es realitza en un mateix matí i inclou:

-Electrocardiograma

-Exploració dels peus

-Monofilament

-Sensibilitat tèrmica i vibratòria

-Doppler: Índex turmell-braç

Estrenem pàgina web

Aquí podràs trobar tota la informació dels nostres serveis, novetats dels tractaments i demanar hora amb els professionals del nostre equip.